Kwekerij Sjaak van Schie B.V. presenteert zijn rebranding Hy-pe op Trade Fair Aalsmeer

Totale hortensia-assortiment onder het merk Hy-pe, it’s all about original & unique.

Afgelopen maanden heeft Sjaak van Schie hard gewerkt aan de (her)ontwikkeling van de portfolio en de rebranding van Hy-pe, haar hortensiamerk.

Kwekerij Sjaak van Schie B.V. presenteert zijn rebranding Hy-pe op Trade Fair Aalsmeer

 In stand 18.2 op de Trade Fair, die van 9 tot en met 11 november 2022 plaatsvond in Aalsmeer, presenteerde de kwekerij hoe de rebranding van Hy-pe eruit ziet met twee productlijnen: Original & Unique.

Hy-pe, it’s all about Original & Unique

In de basis bevindt zich onder andere de bekende Avantgarde, Wedding Gown en Campino nog steeds in het assortiment van de hortensiakweker. Echter heeft Sjaak van Schie het assortiment opnieuw ingedeeld. Roel van Schie, algemeen directeur bij Sjaak van Schie B.V. vertelt: “Vanaf het nieuwe seizoen bestaat Hy-pe uit twee productlijnen: Hy-pe Unique en Hy-pe Original. In het Hy-pe Unique assortiment vinden klanten onze hortensia’s met de ‘wow factor’. Deze zijn ingedeeld naar USP. Zo hebben we verschillende ‘hortensiafamilies’. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld ‘Star’, waarin alle planten met stervormige bloemen zijn ingedeeld. Of Curly, waarin alle planten met gekrulde blaadjes zijn ingedeeld. Ook hebben we de ‘Avantgarde’, ‘Gradient’ – wat verloop betekent – met de planten die veranderen van kleur en de ‘Marble’. Marble betekent dubbelkleurig. Binnen deze productlijn zijn dus ook de bestaande rassen die wij onder de merknaam ‘Hy-pe’ verkopen ondergebracht”.

Hy-pe hortensia’s onder de Original-lijn op kleur
“In het Hy-pe Original assortiment brengen we de traditionele rassen onder, op kleur. Dit is eigenlijk het bekende assortiment van Sjaak van Schie B.V. Op de Trade Fair presenteerden we ons nieuwe assortiment, onder andere in de Hy-pe catalogus en op de nieuwe site van Hy-pe; www.hy-pe.nl”, aldus Roel Van Schie.

Succesvolle beurs
“We kunnen terugblikken op een succesvolle beurs. Bovendien hing er een positieve goede sfeer vond ik. Natuurlijk zijn er bijzondere ontwikkelingen gaande, maar het is goed dat we ook vooruit durven kijken met elkaar.”, vertelt Mike van Schie, verkoopleider bloeiend bij Sjaak van Schie B.V.

Ontwikkeling Hy-pe hortensia’s
Hy-pe is hét merk onder de Hydrangeas. Het merk is opgericht door Sjaak van Schie B.V. De moederplanten van de Hy-pe hortensia’s staan in Portugal. Daar begint de oorsprong van een nieuw product, omdat het klimaat in Portugal gunstig is voor de opkweek van Hydrangeas. Als de basis van de planten goed is, komen ze naar Nederland. Aan de Schenkeldijk in Maasdijk teelt Sjaak van Schie de planten af voor de verkoop.

Meer over MPS Meer over Terima Kasih Meer over WPS