Over Hy-pe

Hy-pe is hét hortensiamerk van Sjaak van Schie. Zijn onze Hy-pe Hydrangeas niet prachtig? It's all about Original and Unique.

Iedereen is uniek in haar original way. Binnen Hy-pe vind je twee verschillende productlijnen. Hy-pe Unique en Hy-pe Original. 

In het Hy-pe Unique assortiment vind je onze hortensia’s met de ‘wow-factor’. Deze zijn ingedeeld naar Unique Selling Point (USP). Zo hebben we verschillende ‘hortensiafamilies’. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld ‘Star’, waarin alle planten met stervormige bloemen zijn ingedeeld. Of Curly, waarin alle planten met gekrulde blaadjes zijn ingedeeld. Ook hebben we de ‘Avantgarde’, ‘Gradient’ – wat verloop betekent – met de planten die veranderen van kleur en de ‘Marble’. Marble betekent dubbelkleurig. Binnen deze productlijn zijn dus ook de bestaande rassen die wij onder de merknaam ‘Hy-pe’ verkopen ondergebracht.

In het Hy-pe Original assortiment hebben we de traditionele bekende rassen ondergebracht, op kleur. Hier vind je de bollen ofwel macrophylla's en de tellers. Tellers worden ook wel lacecap genoemd. 

Van deze hortensia's word je toch helemaal happy?